ПОСЛЕДНО

Volkswagen групацијата продава помалку автомобили, тоа ќе се одрази и врз фабриките за делови во Македонија

Групацијата Фолксваген (Volkswagen group) објави дека продала помалку автомобили минатиот кварта отколку пред една година.Во периодот од април...

Мукаетов: Нашите брендови се дел од секојдневието на луѓето

“Да се ​​биде извозно ориентирана компанија со седиште во Северна Македонија не беше воопшто лесно, но ние издржавме...

Вабтек, еден од најголемите извозници, ќе инвестира уште 35 милиони евра во нов производен погон во Македонија

Американската компанија Wabtek, која е сопственик на компанијата Вабтек МЗТ, која произведува сопирачки за возови и е еден...

ТОП ВЕСТИ

Топ 15 најголеми транспортни компании во Македонија

Навремената испорака на производи, суровини и репроматеријали е од клучно значење за една извозна компанија да биде конкурентна...

Извозот на зеленчук надмина рекордни 95 милиони евра во 2023 година

Изминатата 2023 година од Македонија бил извезен зеленчук во вредност од 95,1 милион евра, што е раст од 17,5% или за 14...

Наскоро: Нова и ексклузивна едиција ТОП 100 ИЗВОЗНИЦИ од Македонија

Специјализираниот портал ИзвозМК, чиј издавач е компанијата Бизнис Аналитика, ја најавува новата четврта по ред годишна специјална едиција ТОП 100 ИЗВОЗНИЦИ 2023.

ЗА НАС

Извоз.МК е специјализиран портал за промоција на извозот и извозните компании, и сите поврзани услуги, како транспорт, логистика, финансии и осигурување од земјата и светот.

Контактирајте не и споделете ги Вашите приказни со нас на: contact@izvoz.mk

FOLLOW US

© 2019 ИЗВОЗ.МК. СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ. POWERED BY INFINITY DESIGN

error: Content is protected !!