ПроКредит банка која е лојален и докажан партнер на македонските бизниси веќе 17 години нуди брзи и едноставни решенија за поддршка на мали бизниси, како што се:

  • Oтварање на сметка за компанија преку однапред закажан состанок на телефонскиот број 02/ 2 446 000 или преку е-маил адресата mkd.info@procredit-group.com, без непотребно чекање во ред.
  • Кредити за инвестиции и обртни средства до 50.000 евра и рефинансирање на кредити од други банки, рок на отплата 5 години
  • Кредит за обртни средства до 30.000 ЕУР, со меница
  • Одлука за 2 дена

Од ПроКредит Банка потенцираат дека нивниот бизнис модел е индивидуален пристап кон секој клиент со цел да ги разберат спецификите и условите во кои клиентите работат, кои се нивните очекувања за развој на бизнисот и планирани инвестиции.