ТОП 100 ИЗВОЗНИЦИ 2021

НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА Специјализираниот портал ИзвозМК (www.izvoz.mk) го издаде специјалното издание ТОП 100 ИЗВОЗНИЦИ, во кое се објавува рангирање на најголемите извозници во Р.С.Македонија, рангирани според извозот, односно приходите од продажба на стоки на странски пазари остварени во изминатата 2012 година. Станува збор за проект кој има за цел да придонесе кон подигање на свесноста на јавноста и носителите на економските политики за важноста на извозот и потребата од градење на силна институционална поддршка на извозните компании, со цел остварување на повисок економски развој и подобар животен стандард за граѓаните. Bо изданието Топ 100 Извозници може да прочитате и повеќе интервјуа со најголемите извозници од различни индустрии, колумни, предвидувања и понуди на производи и услуги за извозните компании од банките и финансиските институци.. Фокусот на годинешната едиција Топ 100 Извозници е ставен на мерките и економските политики кои се потребни за да се поддржи извозот за побрз економски раст во периодот на пост Ковид 19 заздравување.

Нарачајте го својот примерок

Доколку сте заинтересирани да набавите примерок од едицијата Топ 100 Извозници во печатена форма на 76 страници во високо квалитетен печат, тоа можете да го направите преку следниве мејл адреси: marketing@izvoz.mk или contact@izvoz.mk:
  •   1 примерок Топ 100  Извозници …………………………………….. 600 денари;
  •   5 примероци Топ 100 Извозници ………………………………….. 2.750 денари
  • 10 примероци Топ 100 Извозници ………………………………….. 5.000 денари.
error: Content is protected !!