Компанијата Квенбергер Логистик гради нов логистички центар кој е лоциран во близина на скопскиот аеродром.

Објектот, кој наскоро ќе биде пуштен во употреба, покрај постоечките 8,000 m² ќе располага со дополнителни 8,000 m² најсовремен простор за складирање.

Квенбергер Логистик Македонија е присутна веќе 20 години во делот на логистиката и транспортот нудејќи персонализирани технолошки и технички иновации и решенија.